robin74 Admin
Na forum od : 25/03/2009
| Temat: Wszystko o Expekt. Pytania i odpowiedzi. Sob 18 Kwi 2009, 17:08 | |
| Affiliate Newsletter Zbigniew Boniek ambasadorem
Expekt.com w Polsce !
Legenda polskiej piłki nożnej Zbigniew Boniek został ambasadorem marki Expekt.com w Polsce.
„Expekt.com dynamicznie rozwija się w Polsce, co warte podkreślenia jest także niezwykle wiarygodną firmą. Wiem, że można zaufać tej marce, dlatego mogę zarekomendować Expekt.com każdemu graczowi w Polsce” – Zbigniew Boniek. „Expekt ma ambitne plany na najbliższe lata, dlatego zdecydowałem się podpisać dwuletni kontrakt. Jest to firma o szwedzkich korzeniach, niemniej aktualnie intensywnie pracuje nad globalnym rozwojem. To naprawdę niezwykle ekscytujące uczestniczyć w rozwoju expekt.com” dodał Zbigniew Boniek. Per Widerström prezes expekt.com – „Zbigniew Boniek został umieszczony przez FIFA na liście 100 najlepszych piłkarzy w historii futbolu. To prawdziwa legenda światowej piłki nożnej. Dla nas to ogromna przyjemność, że możemy z nim współpracować i fantastyczna wiadomość dla expekt.com. Polska jest ważnym rynkiem dla expekt, a współpraca ze Zbigniewem Bońkiem uczyni naszą ofertę jeszcze ciekawszą dla graczy. Zbigniew Boniek zostaje naszym ambasadorem i co tydzień będzie udzielał wskazówek i porad dla graczy na www.expekt.com”. „Moim celem jest dostarczać graczom cennych wskazówek jak należy grać i przy odrobinie szczęścia pomóc im wygrywać jeszcze częściej” powiedział Zbigniew Boniek. Sprawdź sam jak typuje Boniek i przyłącz się do expekt.com! |
Ostatnio zmieniony przez robin74 dnia Pon 08 Lut 2010, 07:59, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Skeleton88 Bywalec
Na forum od : 09/04/2009
| Temat: Re: Wszystko o Expekt. Pytania i odpowiedzi. Sro 05 Sie 2009, 20:52 | |
| Pytanie może nieco banalne, gdzie w jaki sposób w Expekcie mogę podglądać postawione już zakłady ? | |
|
robin74 Admin
Na forum od : 25/03/2009
| Temat: Re: Wszystko o Expekt. Pytania i odpowiedzi. Sob 08 Sie 2009, 02:23 | |
| w górnym panelu zobaczysz zakłady które są "w trakcie" i jest obok "historia" zakładów rozliczonych. Z tego co pamiętam to zdarza się, że zakład zmienia status na rozliczony i chwilowo może być nie widoczny w obu tematach. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Wszystko o Expekt. Pytania i odpowiedzi. | |
| |
|