robin74 Admin
Na forum od : 25/03/2009
| Temat: VI Edycja Blefu Wiśniewskiego Sro 07 Paź 2009, 23:26 | |
| Michał przygotował dla nas kolejną edycją Blefu Wiśniewskiego - szóstą edycją! Z informacji jakie otrzymałem e-mailem zapowiada się bardzo ciekawie, dla mnie fantastyczny pomysł trawiony w dziesiątkę: Chyba tradycją się stanie, że kolejne edycje mają swoje cyfry sponsorskie :-) tym razem brzmi to dość groźnie a już zdecydowanie - kontrowersyjnie. W obliczu wiadomości docierających do nas z ław Sejmu i Senatu, nadzwyczaj trafiony sponsoring. Cyfra 6, tudzież jak kto woli 666 :-)
Pula w każdym turnieju on-line to jak zwykle 300 Euro. Bounty za wyrzucenie z gry Michała Wiśniewskiego - 50 Euro, Ani - 15 Euro (oczywiście, tak jak zawsze po zakończeniu fazy re-buy). Wszystkie turnieje wstawione zostają z późną rejestracją - 1h. Co turniej zwiększamy zarówno długość blindów jak i po raz pierwszy - wprowadzamy wpisowe do turnieju. Cup zwiększa się do 666 zawodników. DIABELSKA PROMOCJA !
Pula każdego turnieju zostaje podzielona w następujący sposób: 100 Euro idzie na każdy z turniejów, 100 Euro na Finał Online a ostatnie 100 Euro na Finał LIVE. W przypadku turniejów typu Freeroll, 100 Euro jest gwarantowane, w turniejach z wpisowym - dodane do puli.
Każdy drugi turniej w serii czterech to inna odmiana gry. Umożliwiamy tym samym zawodnikom poznanie różnych odmian pokera. Dodatkowo w niektórych turniejach wprowadzamy niskie wpisowe.
Faza re-buy w każdym z turniejów trwa 2h, na zakończenie tego czasu istnieje możliwość wzięcia add-on'a.Do zobaczenia przy finałowym stoleNowi klienci Unibet uprawnieni są do €100 bonusa- Zobacz jak go zdobyć...Złota myśl... "Hold'em is to stud what chess is to checkers." (Hold'em do studa ma się tak jak szachy do warcabów.) Steve Badger | |
|
robin74 Admin
Na forum od : 25/03/2009
| Temat: I odcinek Czw 10 Gru 2009, 19:55 | |
| Było dobrze i przesadziłem Siedziałem przy stole z dobrymi graczami jakimi są: MORALES72, Pan_Kareta, jasiotaxi i chelseapro12. Wcześniejsze blefy wchodząc all-in wychodziły mi na dobre, niestety za czwartym razem mi nie wyszło, sprawdził mnie jasitaxi i pożegnałem się z pierwszym odcinkiem zajmując 40 miejsce. Nie tak miało być. Z tego co widać po tabeli to sporo nowych nicków się pojawiło na pierwszych miejscach: Do zobaczenia za tydzień. | |
|