Pytacie często przez gg, jaki mam system grania ?
Otóż jest on banalnie prosty i skuteczny.
Po pierwsze, po 4 latach na minusie zacząłem zapisywać wszystkie kupony, bilans dnia, miesiąca, kwartału. Utworzyłem w exelu arkusz w którym w ciągu sekundy mam podgląd na wszystko, jaki %, ilość kuponów, zysk/strata, rodzaj dyscypliny.. itp. Podgląd dał mi czarno na białym gdzie i jakie błędy powtarzam.
Nawet taką pierdołę widzę, że 13-tego każdego m-ca to ja mam szczęście, bo nie przegrałem tego dnia od pół roku, natomiast 18-tego powinienem unikać. Nie wiem co o sądzić o przesądnych dniach, ale statystyka prawdę Ci powie.
Po drugie, wykluczyłem dyscypliny, kluby, graczy o których nie mam pojęcia. Kiedyś grałem wszystko i na dłuższą metę się to nie opłaca. Chociaż czasami mnie jeszcze nosi i gram hokej, a później płaczę.
Po trzecie, obrałem jedną dyscyplinę do obstawiania która przynosi mi zyski. Jest to piłka nożna, mimo, że jestem fanatykiem tenisa, lubię również popatrzeć na siatkówkę oraz kosza- zwłaszcza NBA. Trzymając się tylko piłki nożnej gram przeważnie singla: gospodarzy z podpórką, inaczej mówiąc: stawiam na gospodarzy i u drugiego bukmachera który najwięcej płaci za remis ( dlatego zalecam mieć konta u minimum 15 bukmacherów ponieważ różnice w kursach sięgają do 60 %
).
Bilans jest taki, że trzymając się swoich zasad, można sporo wygrać.
Myślę, że każdy musi obrać własny i wygodny system grania, który będzie przynosił efekty naszych analiz.